perjantai 21. heinäkuuta 2017

Kesä puhelinkuvina

Ulkona sataa kaatamalla vettä ja työpäivän jälkeen oli sen verran virkeä olo, että sain itseni istahtamaan hetkeksi koneen ääreen. Uuteen kännykkään on kertynyt jonkin verran kuvia, joten nappasin sieltä muutamia kuvittamaan postausta.

Mun kesä on tosiaan kulunut mansikkamyyjän hommissa ja viikot menee pääasiassa töiden parissa uurastaessa. Aamusta iltavuoroon ja iltavuorosta aamuun. Välillä kyllä pistää vähän harmittamaan, että tuhlaan kesän parhaimmat hetket sisällä töiden parissa, mutta rahan takii mennään ja niin edelleen. Ihan hauskaakin töissä on ollut ja työkokemus on aina suuri plussa, mutta silti odotan jo aika innolla elokuun neljättä päivää, jolloin mulla on viimeinen työpäivä :P
Puhelinkuvia Honor
Kesäkuun vikana päivänä aamulla sähköpostiin pamahti linkki opiskelupaikkojen tuloksista. Sydän tykytti ja mietin, mitä jos olisikin luvassa toinen välivuosi. Mutta niin siellä vaan luki kakkosvaihtoehdon kohdalla "hyväksytty" ja kirjeessä oli tervetulotoivotukset Jyväskylän yliopistoon. Oon ihan super super onnellinen ja helpottunut! Biologiassa jäin melko kauas varasijoille, mutta se ei oikeastaan haittaa, sillä tästäkin alalta on mahdollista erikoistua sivuaineiden kautta esimerkiksi luonnonsuojelubiologiaan. 

Elokuun vikalla viikolla suuntana onkin sitten naapurikaupunki, matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta ja luonnonvarat- ja ympäristö ala. Vielä on jonkin verran aukkoja opiskelujen suhteen, kuten lähteekö pikkuturrikka tulevaisuudessa kanssani viettämään yliopistoelämää ja mites sitten, jos en viihdykään tämän alan opiskelujen parissa. Mutta alkuun tuun kulkemaan matkan kotoa bussilla ja fiilikset on korkealla. En malta odottaa, että saan haalarit :D
Puhelinkuvia Honor1
Kesän retkisuunnitelmista ollaan ehditty toteuttaa muutamia, mutta retkilistasta on vielä yli puolet kohteista käymättä. Jyväskylän luontopoluista kierrettiin kesäkuussa Touruvuoren luontopolku sekä Nyrölän luontopolku. Jälkimmäinen varsinkin oli tosi kiva paikka ja ajattelin kirjoittaa Nyrölän reissusta oman postauksen siitä huolimatta, että retkestä on yli kuukausi aikaa. Omaksi muistoksi :)

Toissa maanantaina kävimme valloittamassa Keski-Suomen Kolin, Laukaan Hyyppäänvuoren. Retkiseurue oli mitä mainioin ja vieläkin naurattaa, kun muistelee reissun vauhdikkaita käänteitä. Tänä maanantaina puolestaan kiersimme retken Uuraisilla Talkoovuoren luontopolulla. Alun perin meillä oli suunnitelmissa yhdistää tähän Miehinkäisen lintutorni, mutta kaatosade yllätti, joten jätettiin torni suosiolla väliin.
IMG_20170720_132221
Kerttu sai myös vihdoin oman Back on track -loimen. Jee!! Peten koiratarvikkeella oli yhdessä vaiheessa -20% alennus kaikista tuotteista ja hyökkäsin tilaamaan loimen heti, kun huomasin tarjouksen. Etsin tosi pitkään facen koiratarvikekirppareilta käytettyä bottia, mutta se ei tuottanut tulosta, joten oon ihan tyytyväinen, että sain tämän edes pienellä alennuksella (47,96€ ja normaalisti 59,95€). Tilasin fleeceversion ja oon pitänyt sitä Kerpusella aina silloin tällöin. Ihan kivasti Kerttu ainakin antaa laittaa sen päälleen, joten ehkä se tuntuu ihan mukavalta ja lämpöiseltä ♥

Juhannuksena Kerttu pääsi katselemaan kokkoa veneellä ja juhannuksen jälkeen sain pienen loman töistä, kun reissasimme neljäksi päiväksi Hailuotoon. Mökki oli ihana, samoin kivenheiton päässä aukeavat hiekkarannat ja Kerttu oli pätevä matkakaveri. Tästäkin on lisää kuvia ja tekstiä tuloillaan.
Puhelinkuvia Honor2
Kavereitakin ollaan ehditty nähdä. Ennen lomareissua käppästeltiin lähimetsässä lenkki Nellin ja Jesse-kultsupojan kanssa. Suomen kesä pisti taas parastaan ja lenkki käytiin sadetakissa ja kumppareissa. Kerttu ei innostunut yhtään koiraseurasta ja se hidasteli koko matkan takana. Sillä on nyt päällä jokin ihme kaveriangsti, sillä porukalla se hidastelee perässä ihan ahdistuneena (metsässäkin!), kun taas kahdestaan lenkkeillessä se kirmailee iloisena edellä. Valetiineys on ainakin tuloillaan, joten johtuisikohan siitä.

Toisena sadepäivänä kiersimme Oton, Romeon ja Leon omistajien kanssa liikuntapuistossa juhlistuslenkin opiskelupaikkojen kunniaksi, sillä me kaikki pääsimme Jyväskylään opiskelemaan. Kerttu ei ollut taaskaan ihan älyttömän fiiliksissään kavereista, mutta se kulki kuitenkin alkumatkan reippaasti. Lenkin loppuun poksautettiin vielä juhlallisesti prinsessaskumpat.
Puhelinkuvia Honor3
Kesän treenailut on jäänyt ihan surkean vähäiseksi ja ainoastaan yhden kerran ollaan käyty kentällä treenaamassa. Otettiin rally-tokorataa, houkutusta ja tehtiin vähän koiratanssijuttuja. Kerttu oli aika innoissaan, kun pääsi pitkästä aikaa tekemään hommia ja käsien välistä pujottelussa se kiihtyi jopa niin, että rupesi repimään mua takin hihoista :D 

Kesän cairnilehti oli iloinen yllätys, sillä kannessa komeili tutun näköinen koira. Kertusta tuli kansikuvatyttö ja vieläpä yhdellä mun suosikkikuvista. Muuten ollaankin nautiskeltu aurinkoisista päivistä silloin, kun niitä on ollut ja Kerttu on saanut nautiskella lähiruokaa, kun parina päivänä ruokana oli vastakalastettua särkeä ja ahventa.
Puhelinkuvia Honor4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!