keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Juhlahumua

Tänään oli aihetta juhlaan, kun talon karvakaveri täytti aamuyöstä kello 3:02 viisi vuotta. Aina yritän olla suoltamatta synttäripostauksiin näitä perinteisiä "huoh miten aika menee niin äkkiä" ja "vastahan se oli ihan pieni", mutta ne on vaan niin hitsin totta. Vuosi meni ihan älytöntä vauhtia ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee sitä nopeammin aika menee. Voisko tätä vauhtia jotenkin hidastaa?

5vee sai popsia nakki-purkkiruoka-raejuusto-ankkafileekakun piimälorauksen kera ja päivällä kipaisin kaupasta vielä naudan keuhkoa ja muikkuja herkkusuulle. Ruoka on se, mitä tämä tyttö arvostaa ♥

Viime postaukset on ollut lähinnä pari kuvaa ja yksi rivi tekstiä -tyylisiä ja rupeaisi jo sormia syyhyttämään päästä kirjoittelemaan enemmän. Vielä viikko pitäisi yrittää tsempata ja keskittyä kertailemaan suomen ekosysteemejä, biotekniikkaa, ihmisen elimistöä ja muuta mukavaa. Huhtikuun temppu jäi valitettavasti välistä, sillä aika ei yksinkertaisesti riittänyt ja mieluummin jätin postauksen kokonaan tekemättä kuin että olisin tehnyt sen hutaisemalla. Tässä kuussa uusi yritys ja tempun opettelu käyntiin!

2 kommenttia:

  1. Jee, onnea Kertulle! Maukkaan näköinen kakku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni mököttäjä-koira kiittää! ♥ Niinpä Kerttukin oli ihan ihmeissään, kun oli oikein nakkia ja kaikkea :D

      Poista

Kiitämme kommentistasi!