keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Studiossa

Marraskuun viimeisiä päiviä viedään ja täällä ne on vietetty sängynpohjalla sairastellen. Pitkästä aikaa sain oikein sitkeän pöpön ja kuume on sahannut perjantai-illasta asti. Kerttu on ollut ihan kummissaan, kun omistaja on ollut ihan tylsä. Ei leiki kanalla, ei puuhasta sisällä, eikä lähde lenkille. Makaa vaan peiton alla. Tosi tympeää.

Nyt alkaisi viimein näyttää vähän vihreämpää valoa, kunhan ei nyt mitään jälkitauteja iske. Sunnuntain koiratanssitreenit jouduttiin jättämään väliin ja samoin jouduin perumaan Kertun ensimmäisen koirahieronta-ajan, joka olisi ollut tänään. Harmi juttu, mutta eipä näille sairastumisille mahda mitään. Uutta aikaa on jo tiedossa ja 13.12. Kepa pääsee hierojan käsittelyyn. Jännää!
studio1studio3

studio2
Marraskuun puolessa välin Kerttu kävi ilmaisessa studiokuvauksessa eläintarvikeliike Hissun Kissun uusissa tiloissa. Vanhalla liikkeellä Kerttu oli joka kerta ihan intona, kun sai sieltä herkkuja kassalta ja ohikulkiessa hinkusi aina liikkeen suuntaan. Tätä uutta paikkaa Kerttu jänskätti (ylläri pylläri) ja vinkui hermostuneena hihnan päässä.

Kameran edessä sama jännitys jatkui ja Kerttu nipisti lopulta suunsa kiinni herkuilta. Ihan reippaasti se kuitenkin napotti paikallaan ja kurre-poseerauskin saatiin ikuistettua kuvaan. Lisäksi kameran salamasta lähti piippaus, jota Kerttu ihmetteli pää kallellaan ja silmät pyöreänä. Höpsö terri. Kuvat © Annamaria Sofia, kiitos paljon!
studio5
studio4

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Vaikka Kerttu jännitti hirveästi, niin eipä se oikeastaan näy näissä kuvissa. Ja kiitos, jospa tää tästä pian lievittäisi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih kiitti! Kurrekuva ja vika on mun suosikit :>

   Poista

Kiitämme kommentistasi!