sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kesäfiilistelyä harmauden keskelle? Kyllä kiitos!

Blogin ensimmäinen, pelkästään videolle pyhitetty postaus on täällä. Paitsi pieniä alustuspuheita en malttanut olla tähän alkuun kirjoittamatta, mutta näitä ei kai lasketa? Pyhä-Häkki-postauksen kommentissa mainitsin, että uutta videoprojektia oli tuloillaan. Movie Maker oli harvinainen hitaalla tuulella ja koetteli useaan otteeseen amatööri-videokäsittelijän hermoja. Koneen huollon jälkeen homma alkoi luistaa ja sain vihdoin taputtaa itseäni olalle, kun video oli viimeistä silausta myöten ladattu nettiin.

Aluksi olin ajatellut tätä kesävideoksi, joita blogeissa kesän lopulla pyöri. Aloitin materiaalin keräilyn liian myöhään ja niinpä tästä tuli loppukesä/alkusyksy-video. Kesäosiosta jäi uupumaan joitain oleellisia Kertun kesäpuuhia. Rannalla pärskeissä juokseminen, saippuakuplat ja veden heittäminen saavista. Joo-o näitä ihan joka peruskoiran kesään kuuluvia juttuja. Syksy yllätti, eikä kylmä vesi houkutellut, vaikka kuinka olin vannonut, että vielä kerran käydään Kertun kanssa juoksemassa rannalla. Täytyy ensi kesänä muistaa ajoissa videoida nämä puuttuvat palaset.

Tasan kolmen minuutin verran sain poimittua videoklippejä sieltä täältä ja muutamia kuvia pistin täydentämään. Musiikki saattaa kuulua aika hiljaisella ja jos netti kestää + tykkäilee paremmasta kuvanlaadusta niin eikun HD-laatua YouTuben puolelta päälle. Hetkeksi kesäisempiin tunnelmiin, nauttikaahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!