tiistai 4. lokakuuta 2016

Pari nollaa ja vähän muuta

Luustotulokset
Kennelliitolta tuli noin viikko kuvauksista viralliset lausunnot ja pakko sanoa, että niiden näkeminen sai valtavan taakan putoamaan harteilta. Rivi näytti loppujen lopuksi tältä: Selkä LTV4, SP1 ja VA0. Lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Olin melkein menettänyt yöuneni ja nähnyt painajaisia nivelrikkoisista kakkosen kyynäristä, joten tämä tulos oli ihan mieletön helpotus. 

Lausunnossa oli kuitenkin lisämaininta, että molemmat kyynärät olivat rajatapauksia, joten tiedä sitten, näyttävätkö nollaa enää parin vuoden päästä. Tällä hetkellä rikkoa ei kuitenkaan ollut, mutta voi silti olla, että lähitulevaisuudessa kaupasta tarttuu mukaan nivelravinnepurnukka ainakin kuuriluontoisesti. Mieluummin ennakoi ja ennen kaikkea saa omaa mieltä rauhoitettua! Selän spondyloosin alku kalvaa myös vähän mieltä, mutta ei kai sitä auta etukäteen murehtia. Sormet ja varpaat vaan ristiin, että vielä eläkeiässäkin pikku-Kepatin saa nauttia metsäretkistä ilman ikäviä selkävaivoja.

4 kommenttia:

 1. Huh, jännitin tuloksia puolestanne! Ihana kuulla ettei nivelissä ollut mitään vikaa. Pidetään peukkuja ettei tulevaisuudessakaan Kerttu saa nivelrikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Näitä oli kyllä niin pelottava odottaa... Mutta helpottavaa, kun kaikki oli lopulta ihan ok ja nyt ei enää tarvitse arvuutella, mitä siellä pinnan alla piilee :)

   Poista
 2. Ainahan sitä toivoo, että pelkkää priimaa tulisi, mutta olisi tosiaan voinut olla paljon pahemmatkin tulokset. Paljon terveitä vuosia ihastuttavalle Kertulle ! <3 Ei sitä tulevaisuutta oikein auta etukäteen murehtia vaan nauttia jokaisesta terveestä päivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, tässä on tiivistettynä ihan se kaikkein tärkein. Kiitos paljon tsempeistä ja pidän kovasti peukkuja myös teidän luustokuville <3

   Poista

Kiitämme kommentistasi!