torstai 1. syyskuuta 2016

Hei syyskuu, missä mennään

Nyt on heinäkuun menot puitu ja syyskuussa mennään. Elokuussa ei jostain syystä tapahtunut juurikaan mitään erikoista ja nyt syksyn tullen rupesi hälytyskellot soimaan päässä. Eihän me olla ehditty käydä retkillä melkein yhtään! Ketä voidaan osoittaa sormella? Säätä, aikaa? Tai ehkä vaan taas kerran mua itseäni. Hmm. Eniten harmittaa se, ettei koko kesänä käyty yhdelläkään yön yli retkellä. Vielähän sitä periaatteessa ehtisi, mutta en tiedä, riittäisikö rohkeus lähteä pilkkopimeään metsään kaksistaan Kertun kanssa. Luultavasti ei. Täytynee kehitellä jotain muuta.
IMG_1074
IMG_1115IMG_0997
Elokuun puolella käytiin sentään yhdellä retkellä Saarijärven Julmilla lammilla. Kerttu onkin kerran aikaisemmin päässyt reippailemaan tuolla kesällä 2014. Kolmen koiran flexit meinasivat vähän mennä ristiin ja lauantaipäivänä oli jonkin verran muita retkeilijöitä. Muuten tosi piristävä lenkki. Niin ja mitä nyt ampiaiset yrittivät tunkeutua auton sisään parkkipaikalla. Noin kaksi tuntia taivallettiin ja kierroksen loppuun hotkittiin nälkäisinä eväät näköalapaikalla. 

Elokuun toisella viikolla Kerttu aloitti juoksunsa ja viimekertaisten tavoin nämäkin tulivat hieman hulluun aikaan. 11 päivää etuajassa ja kymmenen kuukauden välillä. Mikäpä siinä, mutta olihan tuo päivälleen yhdeksän kuukauden väli huomattavasti helpompi ennustaa. Väliaikainen masennus ja lenkkeilyhaluttomuus iski, mutta nyt ollaan jo voiton puolella.
IMG_0991
IMG_1032a
Pakko myöntää, että on hiukan haikeat fiilikset näin koulujen alun aikaan. Ensimmäistä kertaa 12. vuoden jälkeen mua ei kutsukaan syksyllä koulunpenkki, sillä kevään yhteishaussa paikka ei tärpännyt. Molemmissa (fyssari ja sairaanhoitaja) jäin varasijoille ja tarkemmin ajateltuna ihan hyvä näin. Kumpikaan ei ollut ihan se oma juttu ja nyt mulla on koko välivuosi aikaa miettiä uutta suunnitelma. Ja tällä hetkellä suunnitelma on: a) etsi työkokeilupaikka mahdollisimman pian sekä b) selvittele eri vaihtoehtoja, joihin ensi vuonna voisit hakea. Kyllä se tästä lähtee kehittymään.
IMG_1014IMG_0994
IMG_1018
IMG_1063
Ai niin ja ehkä joku on saattanut ihmetellä, kun yhtäkkiä kommentteja kirjoittaakin uusi nimi. Nykyään siis liikuskelen bloggerissa omalla nimelläni Paula. Lukijaksi liittyminen ei onnistunut enää blogger-profiililla, joten selvyyden vuoksi vaihdoin myös tänne saman nimimerkin. Ei siis huolta, sama henkilö täällä edelleenkin kommenttien takana!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi kun ihana kuulla! :) Pitäisi nyt kuvaamisessakin ryhdistäytyä ennen kuin syksyn pimeät saapuu...

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia!
  Mä haaveilen vielä että lähtisin tässä syksyllä lappiin koiran kanssa vaeltelemaan. Haaveeksihan se taitaa kans jäädä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas hurjasti :) Voih täällä ihan samat haaveet... :P Lapin ruska olisi niin ihanaa nähdä, mutta on turhan monta muuttujaa, pitkät matkat, majoittuminen jne. Jospa _ensi_ kesänä sitten!

   Poista

Kiitämme kommentistasi!