sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannustyttö

Juhannus alkaa olla ohi, mutta tästähän se kesä vasta alkaa! Mulla juhannus meni kissavahtina ja sillä välin Kerttu on paahtanut itseään kotona auringossa ja ollut vähän myrtsi, kun ei koskaan päässyt mukaani. Tänään vietettiin aurinkoinen päivä mummulassa ja Kerttu katkeroitui hiukan, kun ei saanut kaikkia makkarankuoria. Juhannuskuva käytiin nappaamassa itikoiden piirittämänä ja kyllähän jokainen tietää sen tunteen, kun kameraan tallentuu kuva, josta oikeasti tykkää. 

Retkipostaus kahdesta kesän ekasta pienestä reissusta on tuloillaan, mutta muuten elämä on ollut melko perusmeininkiä. Heinäkuussa saadaan taas vähän äksöniä elämään: Kerttu pääsee misseilemään Pihtiputaalle, nauttimaan uusista maisemista lomareissulla ja jos vaan paikka irtoaa, myös höntsäilemään möllikisoihin aivan uuden lajin pariin...
IMG_9577a

6 kommenttia:

 1. Kaunis juhannustyttö! Ihana kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terrierineiti kiittää <3 Tästä tuli kyllä yksi mun suosikkikuvista :)

   Poista
 2. Tykkään myös tuosta kuvasta ja Kertusta! Teillä on ihania suunnitelmia, onnea niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ihana kuulla ja Kerttu lähettää myös erityiskiitoksen :> Näitä suunnitelmia ootan kyllä innolla ja toivon mukaan ehdittäisiin nyt kesällä tekemään vielä paljon muutakin näiden lisäksi! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Iik kiitos hurjasti <3 Malli oli loistava niin kuva ei voinut epäonnistua :')

   Poista

Kiitämme kommentistasi!