keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kaipaatko uutta lukemista?

Tänään esittelyyn pääsevät syksyn linkkaa blogisi -postauksen suosikit. Blogeja tuli ihan kiva määrä ja oli hauska päästä selailemaan uusia tuttavuuksia. Yleensä en ehkä liity kovin helposti lukemaan uusia blogeja, mutta niitä lukulistalta löytyviä luenkin sitten enemmän kuin innolla! Tällä kertaa kommentteihin tuli yllättävän paljon sellaisia blogeja, joita jäin kiinnostuksella seuraamaan ja oli mahtavaa löytää näin paljon uutta luettavaa. Siispä suuri kiitos kaikille bloginsa linkittäneille! Annan postauksen olla vielä jonkin aikaa auki ja sinne saa vielä käydä linkittämässä oman bloginsa, jos ei vielä ole sitä tehnyt. Postaukseen pääsee tästä

Aluksi suunnittelin, etten esittele blogeja sen kummemmin. Päädyin kuitenkin raapustamaan pienet esittelyt suosikeistani, sillä olisi ollut tylsä listata ne pelkkänä linkkinä blogiin. Blogeja en osannut oikein laittaa minkäänlaiseen parhausjärjestykseen tai "top5-blogeihin", sillä jokaisessa oli omat hyvät puolensa, jonka perusteella sen olisi voinut laittaa listan kärkeen. Siispä lopputuloksena esittelen sekalaisessa järjestyksessä kaikki blogit, joihin liityin lukijaksi ;) Jos kaipaa uutta ja mukavaa blogilukemista, kannattaa ehdottomasti selata nämä läpi!
Marraskuu -15 099a
Niin erilaiset blogi kertoo lagotto Tildasta ja Tyynestä. Blogissa pääsee seuraamaan Tildan harrastamista ja treenejä aina rally-tokokentiltä agilityyn ja tokoon. Itse tykästyin kovasti blogin monipuoliseen ja positiiviseen menoon. Lisäksi blogissa (ja Tildan tekemisessä!) on tosi iloista ja omaakin harrastamista kannustavaa fiilistä, mikä sai innolla jäämään seurailemaan tätä blogia. Bonuksena vielä hienot kuvat.
 
MuiKeena blogin pääosassa on kaksivuotias basenji Keena. Blogissa on kiinnostavia aiheita ja postauksia tulee sopivan usein. Blogissa pääsee mukaan Keenan harrastuksiin, mutta myös ihan arjen touhuihin, joita molempia tykkään lueskella. Treeneistä on kivasti videomateriaalia ja on mukava päästä seurailemaan Keenan kehitystä. Blogin postauksia kuvittavat upeat kuvat ja niitä olisi kiva nähdä vielä enemmänkin!

Blogin päätähtenä on ylisöpö walesinspringerspanieli Paavo, jonka kanssa aloitellaan aktiivisesti eri koiraharrastusten parissa. Itekin haaveilin joskus kovasti tästä rodusta (ja ehkä hiukan vieläkin), joten on tosi kiva lueskella tämän blogin menoa. Postauksissa on kuulumisia sekä arjesta että treenirintamalta, hyvää pohdintaa ja lisäksi on hauska päästä seuraamaan tämän nuorukaisen taivalta!

Punainen Pikinokka on blogi suomenpystykorva Helyn elämästä ja on tavallaan jatkoa entiselle "Tassuttelua"-blogille. Itse luin tätä edellistä blogia, joten oli kiva löytää nyt tämän uuden pariin! Blogissa pääsee seurailemaan Helyn ja toisinaan myös blogin muiden koirien arkea. Postauksia tulee aktiiviseen tahtiin ja blogista löytyy myös mielenkiintoisia mielipide/erikoispostauksia. Postauksien kuvat ovat todella kivoja ja mikä parasta: niitä on paljon!

Paimenlapset blogissa kerrotaan kelpie Toresta ja corgi Traumasta. Blogissa on paljon juttua koirien harrastuksista höystettynä pohtivalla sävyllä, mutta myös arjen kuulumisia. Itse en syty kovin helposti blogeille, joissa päälajina on agility, mutta tässä blogissa oli kivan monipuolisista kerrontaa harrastuksen tiimoilta, mikä sai tempaistua mukaansa :) Blogin postauksia koristaa aivan ihastuttavat kuvat, joita selaisisi mielellään lisääkin!

Blogi kertoo kääpiöpinseri Bellan elämästä ja arjen kuulumisista. Ensimmäiseksi huomion vie aivan upea ulkoasu, johon on nähty vaivaa. Värimaailma ei ole liian hempeä tai silmille hyppäävä ja ulkoasu on tyylikäs kokonaisuus. Ulkoasun lisäksi blogin kuvat ovat tässä omaa luokkaansa. Valokuvat ovat todella kauniita, taidokkaasti kuvattuja ja kruunaavat blogin sisällön! Luontokuvat postauksien seassa tuovat myös kivaa piristystä.
Marraskuu -15 096a
Cairniblogi? Takuulla lukijana! Tässä blogissa pääsee tutustumaan suloiseen cairnipoika Onniin. Blogissa on paljon kuulumisia niin Onnin kuin kirjoittajan arjesta varustettuna kivoilla kuvilla. Blogissa on myös lifestyle vivahteisia piirteitä, mikä tuo mukavaa piristystä. Koiraihmisenä ei niin hirveästi tule luettua lifestyleblogeja, mutta tällä tavoin yhdistettynä se toimii ihan kivasti!

Manssahtavaa on manchesterinterrieri Jedin elämästä ja harrastuksista. Blogissa pääsee lueskelemaan paljon treenikuulumisia sekä pohdintoja ja mietintöjä niin treeneistä kuin arjesta. Myös erikoisempia postauksia mahtuu mukaan. Videot agitreeneistä ovat hyviä ja niissä näkee kivasti Jedin vauhdikasta menoa sekä kehitystä. Kuviakin voisi olla lisää. Ulkoasu on selkeä (ehkä jotain tunnisteita/esittelysivuja jäin kaipaamaan) ja varsinkin banneri miellyttää :)

Tempputaituri
Blogissa esiintyy ihastuttava sekarotuinen kodinvaihtaja Tipsu. Pakko sanoa, että tämä blogi on noussut yhdeksi mun suosikeista! Blogissa on tosi monipuolisia postauksia aina koulutuksesta temppuihin ja DIY-postauksiin. Myös arkiset jutut on osattu kertoa mielenkiintoisella tavalla. Ja sitten ne kuvat. Tiivistettynä: aivan huippuja kuvia niin laadultaan kuin ideoiltaan.

Team Huiskuhäntä on blogi mittelspitz Wiksusta. Ensimmäisenä blogissa huomion kiinnittää todella kauniit kuvat, joista kyllä huomaa, että kuvaajalla on taido hyppysissä. Kuvia on postauksissa sopivasti ja niitä jaksaisi katsoa vaikka kuinka paljon. Siksi onkin kiva, että blogissa on linkki myös kuvat.fi albumiin, jossa näitä saa ihastella lisää :) Postaustahti on myös tässä blogissa kivan aktiivinen. Ulkoasu on yksinkertaisuudessaan ja selkeydessään toimiva!

Vellan elämää on blogi kaksivuotiaasta tiibetinspanieli Vellasta. Blogi sisältää kuulumisia pikkukoiran aktiivisesta arjesta, koirakavereita sekä treenailuja tokon parissa. On kiva, että postauksissa pureudutaan myös niihin ongelmakohtiin ja jollain tapaa pystyn usein samaistumaan näihin arjen haasteisiin. Myös hyviä kuvia on paljon ja postaustahti on kadehtittavan ahkeraa!

Blogissa pääsee seurailemaan kahden koiran elämää ja harrastuksia. Blogissa käsitellään monipuolisesti erilaisia aiheita ja harrastuksistakin löytyy niin rally-tokoa, agilityä kuin tokoilua ja nenätyöskentelyä. Minut koukutti erityisesti blogin aktiivisuus sekä monipuolisuus ja näitä postauksia lukee aina mielenkiinnolla. Erityismainintana on vielä pakko kehua joulukalenteria, joka oli todella kivaa seurattavaa!
Joulukuvia 097

6 kommenttia:

 1. Vautsi, kiiitos maininnasta! Kirjoitit Pavesta ihanasti <3 Sain _vihdoin_ sen haasteen valmiiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, oli ihana löytää Paavon ja sun blogin pariin! :) Ja jee mahtavaa, täytyy kyllä heti käydä kattomassa, mitä keksitte siihen :D

   Poista
 2. Musta on kivaa kun joku jaksaa tehdä tälläisiä pieniä esittelyjä blogeista, tätä kautta löysin itsekin muutaman uuden kiinnostavan blogin jota jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit ja tosi hienoa, että tästä oli hyötyä sullekin! :D Oon kyllä samaa mieltä ja tämmöisiä esittelyitä voisi olla enemmänkin. Yleensä kun uusiin blogeihin ei niin hirveän helposti löydä :)

   Poista
 3. Kiitos maininnasta! Täytyypä käyä tsekkaamassa nuita muita, kun tässä oli pari minulle tuntematontakin blogia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, teijän blogia lukee aina mielellään! :) Jes kiva juttu, että oli sullekin uusia tuttavuuksia. Kannattaa tosiaan kurkkia läpi, jos löytyisi vaikka uutta luettavaa... ;)

   Poista

Kiitämme kommentistasi!