sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Värikästä

Kameran kätköihin oli unohtunut kasa syksyisiä kuvia, jotka päätin julkaista piristämään synkkää marraskuuta. Tuntuu hassulta, ettei noista kuvista ole kuin ihan muutama hassu viikko ja nyt maisema ulkona on niin kaukana tuosta kuin olla ja voi!

Parin pakkasyön jälkeen kaikki lehdet olivat yhtenä mattona maassa ja käytiin taas napsimassa perinteiset syksyn lehti kuvat. Aamulla aurinko pysyi visusti pilvien takana ja taas iltapäivällä aurinko paistoi vähän liiankin kirkkaasti. Lopputuloksena muutama vähän sinnepäin onnistunut kuva, mutta ainakin saatiin nauttia ihanan aurinkoisesta päivästä syksyn keskellä!
Lokakuu -15 505b
Lokakuu -15 549a
Voi pientä, aurinko ottaa silmiin
Lokakuu -15 440a
Lokakuu -15 493a
Kerttu oli ahkerana auttamassa lehtien laittamisessa kasaan, jonka jälkeen oli vuorossa päivän paras osuus, nimittäin aarteenetsintä lehtikasasta! Laitettiin herkut paperirullan sisään, aarre lehtikasaan ja eikun nenä käyttöön. Toinen oli niin innoissaan, kun pääsi touhuamaan ja sai penkoa aarrettaan lehtien seasta. Tehtiin muutamat piilotukset ja tällä kertaa sain myös vähän materiaalia videolle. Laatu ei ole mikään paras, sillä en tiennyt muistikorttia ostaessani, että muistikorttien nopeudessa on eroja. En vielä oo hennonut ostaa uutta, mutta jospa sitten jouluna...
Lokakuu -15 509a
Lokakuu -15 571a
Kerttu ajatteli, että kesä tuli takaisin...
Lokakuu -15 576a
Hurja terrieri saaliinsa kimpussa
Lokakuu -15 552a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!