sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Hyväntekijät

Lokakuun alussa osallistuttiin Kertun kanssa eläintenpäivän koiramarssille. Marssi oli saman eläintarvikeliikkeen järjestämä kuin kesällä, jolloin myös käytiin marssimassa. Idea oli sama kuin viimeksi eli jokaista koiraa kohden Royal Canin lahjoitti kilon ruokaa löytöeläinten hyväksi. Innolla lähdettiin taas marssimaan ja tällä kertaa myös Gloria ja Romeo westit lähtivät mukaan.
Aina ei ihan onnistu nämä yhteiskuvat...
Tapahtuma oli kerännyt paikalle paljon porukaa ja yhden maissa joukkio lähti vähitellen etenemään. Letkan alkupäässä oli hiukan ryysistä, joten jättäydyttiin ihan suosiolla joukon hännille. Kertulla oli hirmuinen vauhti päällä ja vähän väliä sai hidastella sitä, ettei meno yltynyt liian villiksi. Takana tullut mopsilauma herätti Kertussa pientä järkytystä, eikä kävelystä meinannut tulla mitään, kun koko ajan täytyi vilkuilla taakse. Välillä piti haukkua parit ilmoitushaukut, mutta muuten Kerttu käyttäytyi hienosti. Ei murinoita, eikä mitään kohtauksia isoista, "pelottavan mallisista" koirista.

Koiramarssin päätteeksi liikkeen edessä oli tarjoilua omistajille ja koirille pieni kiitospaketti osallistumisesta. Pussista löytyi herkkuja ja ruokaa sekä sponsorilta herkkupussi. Kaikkiaan tapahtuma keräsi paikalle 120 nelijalkaista tassuttelijaa eli lahjoitukseen saatiin peräti 120 kiloa ruokaa. Oli kyllä aivan mieletön juttu ja tällaiset tempaukset on vaan niin huippuja. Keväälle olisi ilmeisesti suunnitteilla jo seuraava ja taatusti lähdetään myös silloin mukaan!
Lokakuu -15 222aMarraskuu -15 012a
Lokakuu -15 226a
Lokakuussa vietettiin Roosa nauha -päivää ja sen kunniaksi eräs koirakoulu järjesti tätä kampanjaa tukevan tempauksen. Ideana oli ostaa jokin Roosa nauha -tuote ja postata kuva koirastaan tuotteen kanssa. Samalla osallistui pienen yllätyspaketin arvontaan. Mekin lähdettiin mukaan ja Kerttu pääsi poseeraamaan tyylikkäästi Roosa nauha pannassaan. Arpaonni ei tällä kertaa suosinut, mutta sehän ei tietenkään ollut edes pääasia. Hyvä mieli jäi kyllä tästäkin tempauksesta, pienillä asioilla voi saada enemmän aikaan kuin uskoisikaan. Alla Kertun edustuskuvat, jotka otettiin samalla kuin halloweenkuvat. Mun pieni ja totinen tyttö ♥
Lokakuu -15 062cLokakuu -15 067a
Viime viikolla Kerttu sai vähän täydennystä herkkuvarastoon, kun kaupasta tarttui mukaan pussi Hau-Hau Champion Annan ja Hannibalin talviherkkuja. Bongasin tässä vähän aikaa sitten näistä lehdestä mainoksen ja pitkän kauppakierroksen jälkeen lopulta onnistuin löytämään haluamani. Aluksi ajattelin, että joko ne ehti loppua, mutta ilmeisesti nämä herkut on vasta saapumassa kauppoihin. Muutenhan nämä on ihan perinteisiä kanafileitä, mutta idea on siinä, että jokaisesta pussista 0,20€ lahjoitetaan eläinsuojeluun.

Mekin haluttiin kantaa kortemme kekoon ja mukaan tarttui 400g pussillinen kanafileitä. En yleensä osta näin isoja pakkauksia ja pussi tuntui melko isolta, mutta ainakin riittää pidempään! Ja muutenkin Kertulle nämä herkut on tosi mieluisia ja itekin tykkään, kun ei ole mitään turhaa lisättyä vaan puhdasta lihaa. Ja lisäksi vielä kevyitä! Toinen maku oli ankkafilee, joka myös on Kertun lemppareita. Ehkä ostetaan sekin, kunhan saadaan ensiksi tämä pussi syötyä!
Marraskuu -15 058aMarraskuu -15 045a
Näissä tykkään myös siitä, että saa itse paloiteltua herkut sopivan kokoisiksi. Vähän sitkeitä nämä on, mutta hyvällä veitsellä saa helposti oman kokoisia paloja. Valmiiksi pilkotut herkut on lähes aina liian isoja, mutta näitä fileitä saa pilkottua omaan makuun ja tarkoitukseen sopivaksi. Ja sekin, ettei nämä murene olemattomaksi muruksi. Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin herkut, joista lähes puolet muuttuu käyttökelvottomaksi muruksi, vaikka kuinka varovasti yrittää pilkkoa. Noh Kerttu tietty tykkää, kun saa aina pilkkomisen lomassa popsia muruset...

Hyviä herkkuja niin treenihetkiin kuin muuhun palkitsemiseen, minä ja Kerttu molemmat suositellaan. Ja nyt toivottavasti tekin innostuitte ja haluatte heti päästä ostamaan pussin tai vaikka pari näitä kampanjaherkkuja. En ole ihan varma kuinka kauan kampanja on voimassa, joten kannattaa olla nopea!

4 kommenttia:

 1. Oottepas te olleet varsinaisia hyväntekijöitä, vautsivau! :-) Me ollaan kans joskus osallistuttu tuollaiseen eläintenmarssiin ja on oikeasti niin hienoa nähdä kuinka ihmiset ahkerasti ovat tuollaisissa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitosta! Lokakuu taisi kyllä olla kunnon hyväntekeväisyys kuukausi ;) Hei hienoa, että tekin ootte käynyt marssimassa! Nää on kyllä kivoja tapahtumia ja just nimenomaan se, miten aktiivisia ihmiset on osallistumaan, kun on kyse eläinten auttamisesta :)

   Poista
 2. http://manssimaista.blogspot.fi/2015/11/toinen-haaste.html teidät on haastettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, käynpä katsomassa! Täytyy kyllä nyt ruveta toteuttelemaan näitä haasteita, kun meinaa olla jo jonkin verran rästissä... :D

   Poista

Kiitämme kommentistasi!