keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tästä se syksy vasta alkaa

Ihana vapaus! Syksyn yo-kirjoitukset viimein takana päin, eikä vähään aikaan tarvitse stressata seuraavia. Keväällä sitten koittaa viimeinen rutistus, mutta sitä hermoillaan sitten, kun on sen aika. Tuntuu, että koko alkusyksy meni ihan hukkaan kirjoitusten takia, eikä ehditty tekemään mitään hauskaa. Mutta nyt alkaa "oikea" elämä ja päästään toteuttelemaan kirjoitusten lomassa virinneitä suunnitelmia tuon pörröpään kanssa.
Tyylikkäät westit ja pieni mörökölli
Blogitauon aikaan täällä ei ole oikeastaan tapahtunut mitään kummempia. Kirjapinon parissa uurastusta ja Kertun tylsistymistä, kun omistaja ei koskaan kerkeä mitään tekemään. Siinäpä se pääpiirteittäin. Pari kertaa käytiin vähän pidemmällä lenkillä metsässä, jotta saatiin tuuletettua aivoja ja purettua Kertun pakkautunutta energiaa. Elokuun viimeinen viikonloppu vietettiin rentouttavalla mökkilomalla vähän isompien hoidokkien kanssa. Tarkoitus oli lukea koko viikonloppu tehokkaasti, mutta saipa sen ajan yhtä hyvin kulumaan mustikkametsässä, karvakorvia hemmotellen, saunoen ja mökkielämästä nautiskellen. Kerttu joutui jäämään kotiin ja oli siitä vähän nyreissään, mutta eipä se enää pahalla muistellut, kun kotiin tultiin.

Elokuussa päästiin myös osallistumaan Cairnterrierikerhon Porkkana 2015 -harrasteviikonloppuun. Leiri järjestettiin Marttisen lomasaaressa Virroilla ja oli kyllä kaikkiaan aivan huippu. Kirjoitusten alla en ehtinyt keskittyä sen julkaisemiseen, mutta nyt postaus on pikku hiljaa tekeillään. Mätsäreitä ollaan käyty muutamat syksyn aikana ja vielä olisi ainakin pari kalenteriin merkattuna. Muuramen näyttelyn päätin ihan suosiolla jättää väliin, kun olisi ollut juuri päivää ennen reaalikoetta. Marraskuulle katselin vielä yhtä näyttelyä, mutta vielä on vähän epävarmaa, lähdetäänkö sinne misseilemään.
Kertun mielipide kuvailuista
Rally-tokon parissa on ollut vähän taantumaa. Yhdet treenit meni aivan penkin alle, eikä sen jälkeen ole paljoa intoa (eikä toisaalta aikaakaan) treenaamiseen löytynyt. Kerttu oli täysin muissa mietteissä, eikä omakaan pää tainnut olla ihan 100% mukana. Pieni tauko taisi tehdä poikaa ja viimeisimmät treenit meni niin kivasti. Niinpä otin nyt sitten tavoitteeksi, että yritetään käydä tänä vuonna edes ne yhdet kisat kokeilemassa. Tavoitteena olisi lokakuun loppu/marraskuun alku, jolloin Jyväskylässä järjestetään peräti kolmet kisat yhden viikonlopun aikana. Luulisi nyt, että joku paikka tärppäisi.

Paljon on kyllä tehtävää erityisesti seuraamisen ja katsekontaktin keston vahvistamisessa sekä palkkaamattomuudessa, mutta nythän meillä ei muuta olekaan kuin aikaa harjoittelulle! Lokakuun alkuun yritetään mahdollisesti päästä mölleihin, jotta saadaan vähän osviittaa siitä, miten Kerttu reagoi hallissa toimimiseen. Viekö nenä mennessään vai iskeekö ramppikuume ahtaassa tilassa, jossa kaikuu ja on paljon muita koiria?
Lauantaina käytiin kirjoitusten päättymisen kunniaksi reippailemassa toista kertaa tänä vuonna koskien kuohuissa Kapeenkoskella. Kerttu oli niin onnessaan, kun pääsi pitkän ja tylsän alkusyksyn jälkeen retkelle ja kyllä sitä intoa katsellessa tuli itekin niin hyvälle mielelle. Sää suosi ja oli ihana päästä hetkeksi pois uuvuttavasta kouluarjesta. Kaikki kolme painelivat hirmuisella innolla, eikä kyllä paljoa ehtinyt siinä vauhdissa kuvailla. Muutama räpsy reissusta jäi mukaan koristamaan tätä postausta. Kertun mielestä lenkki oli taas liian lyhyt, mutta vauhtia oli ollut niin paljon, että kyllä pikkuisen väsytti toista, kun autoon päästiin.

2 kommenttia:

 1. Tää on kyllä niin rentouttavaa, kun on vihdoin kirjotukset ja stressi ohi vähäks aikaa! :D
  Mekin muuten ollaan ehkä menossa Jyväskylään rallykisoihin, oon vähän kahen vaiheilla, kun mulla on samana viikonloppuna synttärit...:D mutta oispa kyllä kiva nähä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! :) Nyt vaan niitä lopullisia tuloksia odotellen... Vitsit ois kyllä hauska, jos tekin oisitte tulossa Jyväskylään. Tiiä vaikka tulis hieno hyväksytty tulos synttärien kunniaksi :'D Saa nähdä, mitä näistä meidän ekoista kisoista tulee, mut siinähän se sitten selviää, mitä pitää vielä treenailla!

   Poista

Kiitämme kommentistasi!