tiistai 15. syyskuuta 2015

Rally-toko+haaste= Rally-tokohaaste

Luku-urakan lomaan päätettiin ottaa yksi päivä vähän rennommin ja vedettiin pikku terrin kanssa pitkästä aikaa rallyhömppäilyt. Hurttahuoneella on jonkin aikaa pyörinyt tosi hauskan kuuloinen rally-tokohaaste, johon päätettiin Kertunkin kanssa osallistua. Innostuin heti, kun luin tästä haasteesta, mutta viikonloput koulupäivistä puhumattakaan on mennyt niin nenä kiinni kirjoissa, ettei koskaan ole ollut aikaa. Mutta nyt 2/3 kirjoituksista on onnelllisesti ohi ja ehdittiin vihdoinkin Kertun kanssa pitää pieni rallitteluhetki.
Mikä oli vaikea kohta?
Rata oli aika helppo ja suurin osa liikkeistä sellaisia, mitkä meillä on ihan kivasti hallussa. Eteentulot on jostain syystä Kertulle tosi hankalia ja se tulee niihin aina vähän nihkeästi. Ja tuo toisena ollut kyltti koira eteen 1,2,3 askelta peruuttaen on varsinkin aina pieni kompastuskivi. Mutta ihan mukavasti Kerttu pysyi mukana, vaikka vähän meinasi aluksi lähteä peruutteluissa haahuilemaan.

Mikä sujui helposti?
Liikkeistä istu ja istu kierrä koiran ympäri, meni omasta mielestä sujuvasti ja muutenkin oon tosi tyytyväinen kokonaisuudessaan Kertun suoritukseen. Toinen oli ihan intona mukana ja keskittyi upeasti tekemään töitä. Taitava rallykoira ja jäi kyllä kiva fiilis.

Oletteko ennen kokeilleet rally-tokoa?
Rally-tokoa päästiin ensimmäistä kertaa kokeilemaan toissa keväänä kurssilla. Tänä keväänä varsinainen innostus pikku hiljaa syttyi ja nyt ollaan jonkin verran rallya treenailtu. Ei mitään suuren suuria tavoitteita, mutta ehkä vielä joku päivä yritetään saada koko paketti valmiiksi virallisiin kisoihin!
Vajaan kahden viikon päästä Kertun hiukan räjähtänyt turkki saa kyytiä, kun suunnaksi otetaan cairnterrierikerhon trimmikurssi. Saa nähdä tuleeko takaisin tyylitelty hurtta vaiko jotain aivan muuta... :D

2 kommenttia:

  1. Ihanasti häntä vispaten Kerttu tekee :) Kiva haaste tuo, harmi että hokasin vähän myöhään eikä keretä osallistua, mutta voihan haasteen silti tässä toteutella omaksi huviksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos! Toi häntä on kyllä huvittava, kun ei Kerttu kovin usein muuten heiluta häntäänsä. Ehkä kertoo jotain siitä, että on sillä edes vähän hauskaa... :D No voi harmi! Mut tehkää ihmeessä ja kannattaa olla tarkkana, jos tulee jotain uusia kivoja haasteita :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi!