keskiviikko 5. elokuuta 2015

Brand new ihanuus

Nyt olisi sitten aika kääntää kalenterin sivu elokuulle. Huh huh ajatella, että juurihan se kesäloma alkoi ja virtaa täynnä suunnitteli, mitä kaikkea hauskaa kesällä täytyisi tehdä. Sitten yhtäkkiä herää siihen, että kesä on lopuillaan, eikä edes puolia suunnitelmista ole ehtinyt toteuttaa... Toisaalta sääkään ei ole ollut ihan paras mahdollinen, joten ainakin osittain menee sen piikkiin. Mutta onhan tässä vielä viimeiset päivät jäljellä ja pidetään peukut pystyssä, että tulisi oikein lämmin syksy.

Joku aika sitten postista saapui eräs pitkään odotettu ihanuus. Paketista nimittäin paljastui uusi kamera! Uutta kameraa oon harkinnut vaikka kuinka kauan, vaikka eihän tässä nykyisessäkään mitään vikaa ole. Aina yhtä luotettava ja toimiva kumppani. Mutta kaipasin enemmän haastetta ja ulottuvuuksia kuvaamiseen, joten päätin, että oli korkea aika hankkia oma järkkäri. Pitkän mietinnän jälkeen voiton vei Canon EOS 100D. Alussa vähän epäilin, että olikohan virheostos, mutta heti ensimmäisten kuvien jälkeen ihastuin täysin. Pieni, näppärä, nopea ja laadukkaita kuvia ennen kaikkea helposti. Tykkään!

Vielä on vähän asetukset ynnä muut hukassa, mutta kovalla innolla oon yrittänyt kameran käyttöä opetella. Ehkä se siitä vähitellen alkaa luonnistua. Kuvia on tullut räpsittyä suhteellisen paljon, mutta kukaan ei varmaan jaksaisi edes selata postausta loppuun, jos laittaisin ne kaikki tähän. Valikoin jotain materiaalia ihan ensikosketuksesta lähipäiviin ja yritin vähän kehnolla lopputuloksella lajitella niitä ryhmiin. Mutta tässäpä nämä, varautukaa kuvatulvaan!

"Kesäilta jatkuu aamuaurinkoon"
Puuhun jo kiipeää...
 "Metsä on kirjasto. Lainaan sen huokaukset, linnunlaulun, tuoksujen ja värien paletin, mikään ei vähene."
Metsän peikko
"Kerttu istuu, Kerttu makaa. Kerttu edestä ja takaa"
Posetusta kukkapenkissä
"Jos koirasi päättää, että on kävelylenkin aika, et voi sille mitään"

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kamerasta! Itse tykkäsin eniten neljästä viimeisestä kuvasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, tuosta toiseksi viimeisestä tykkään kyllä itekin :) Pitkä odotus palkittiin ja nyt on vain taivas rajana!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kuvia on kyllä tullut räpsittyä aika lailla ja nyt kelien parannuttua innostuu aina vaan enemmän... :D

   Poista
 3. Oi että en oo ehtinyt ollenkaan selailla muiden blogeja ,mutta hyviä ja tunnelmallisia kuvia! Itse olin aluksi aivan hukassa ton mun uuden kuvamasineen kanssa, mutta äkkiä siihen tottuu kun vähän räpeltää asetuksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :) Jee kiva kuulla, että muillakin on ollut sama homma, enkä oo ainut, jolla on puurot ja vellit sekaisin uuden kameran kanssa... :D Ja toi on kyllä totta, että parhaiten oppii just sen käytön kautta. Ehkä tää tästä lähtee sujumaan!

   Poista

Kiitämme kommentistasi!