maanantai 6. heinäkuuta 2015

Aika kääntää sivua

Blogi on kokenut muodonmuutoksen! Keväästä asti oon uutta ulkoasua suunnitellut, mutta toteuttamiselle ei koskaan ole ollut kunnolla aikaa. Mutta nyt kesä pääsi valloilleen blogissa. Suurimpana muutoksena on se, että tästä lähtien blogi kulkee uudella nimellä Kauttaaltaan Karkea. Niin kuin keväällä yhdessä postauksessa kirjoittelin, blogi kaipasi uutta nimeä, joka kertoisi paremmin blogin sisällöstä ja päätähdestä. Ja pitkän pyörittelyn jälkeen tähän nimeen päädyttiin. Voi mennä jonkin aikaa, että uuteen nimeen tottuu, mutta toivotaan, että se oli sen arvoista! Uutta osoitetta en viitsinyt alkaa blogille räpeltää, joten vanhalla osoitteella mennään tästäkin eteenpäin.

Blogin yläreunasta löytyy pitkän tauon jälkeen esittelysivut niin Kertulle kuin blogin kirjurille. Lisäksi uutena juttuna sieltä löytyy sivu Kalenteri ja tulokset. Ajatuksena oli kehitellä sellainen hieno selattava kalenteri, mutta se ei aivan onnistunut... Sain väsättyä kalenteriin vain yhden sivun, mutta siitä pääsee kuitenkin vähän etukäteen stalkkaamaan meneillään olevan kuun tapahtumia yms. joihin ollaan mahdollisesti menossa. Osa jutuista on lukkoon lyötyjä, mutta osa ihan vaan alustavia suunnitelmia. Sivulla myös tulokset mätsäreistä, rally-toko mölleistä sekä näyttelyistä.

Hienon bannerin meille väsäsi Huiskuhäntämme-blogin Milla. Tämä on kyllä ihana, iso kiitos vielä kerran! Jos joku asia alkaa mietityttää, asian voi naputella viestillä blogin sähköpostiin: kauttaaltaan.karkea@gmail.com. Kommenttien tarkistus on blogissa nykyään käytössä, joten älkää ihmetelkö, jos kommentti ei heti näy, kun sen julkaisee. Se ilmestyy sitten, kun olen sen ensin tarkistanut ja ehkä näin huomaan paremmin uudet kommentit! Jotain pieniä muutoksia saattaa vielä ilmestyä, mutta aika lailla alkaa kokonaisuus olla kasassa. Tällä pärjää taas jonkin aikaa!
Lisäksi yksi tavoite on taas saavutettu. Nimittäin kaikki picasan takia kadonneet kuvat on viimein takaisin blogissa! Kauan siihen meni, mutta nyt kelpaa taas jatkaa normaalisti blogin parissa. Ei tarvitse aina miettiä ja murehtia, että pitäisi nekin jossain välissä palauttaa. Ainoastaan yksi postaus on vielä samassa jamassa, eräs kuudenkymmenen kuvan postaus Pieneltä Karhunkierrokselta... Käytin sen postauksen kuvien asetteluun niin paljon vaivaa, että niiden kuvien palauttamiseen voi vierähtää jokunen hetki. Mutta ne laittelen sitten, kun on sen aika ja voi olla, että muutaman kuvan voisi ehkä jättää siitä pois... ;) Tästä oppineena osaa ehkä olla jatkossa tarkempi! Kolmas kerta toden sanoo, mutta jospa meidän tapauksessa riittäisi ihan vaan se kaksi kertaa.

Kesäkuu meni hirveän nopsaan ja nyt ollaan jo heinäkuussa menossa. Ei kesä saa mennä näin äkkiä! Syksyn kirjoitukset alkaa jo pikkuisen kummitella mielessä sekä kasvavan kirjakasan muodossa pöydällä. Mutta onhan tässä vielä koko kesä ja alkusyksy aikaa. Kai... Kaikenlaista ollaan puuhattu, mutta pääosin aika on mennyt keveissä lomatunnelmissa. Joku aika sitten käytiin kesän ekalla venereissulla ja karvakorva tietty mukana. Kertun iloksi päätepisteenä oli ihan mukavan kokoinen saari, jossa se pääsi vapaana kirmailemaan. Se otti kaiken ilon irti vapaudesta, pintteli minkä kintuistaan pääsi ja hyppi varvikossa kuin pupujussi. Kyllä oli taas onnellinen terrieri!

Kesäkuun puolessa käytiin ensimmäistä kertaa cairnien yhteislenkillä Kertun kanssa. Kierrettiin kivan mittainen lenkki uusissa maisemissa ja hauskaa oli. Laumallinen samanhenkistä porukkaa, paljon porkkanahäntiä ja iloinen fiilis. Kerttu käyttäytyi ihan kivasti terrierikavereiden kanssa ja mennä teputti joukon kärjessä. Ehdottomasti seuraavalla kerralla uudestaan! Yhtenä viikonloppuna  käytiin myös ensimmäistä kertaa yövaelluksella ja viikko sitten käväistiin meidän neljänsissä rally mölleissä (postausta tulossa pian) Verijälkeä oon jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan ja tavoitteena on saada tälle kesälle ainakin muutamat jäljet tehtyä. Saa nähdä, miten Kerttu jäljestämiselle syttyy vai syttyykö ollenkaan. Kunhan säät sallivat, pieni tehopakkaus pääsee vainukoiran töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!