torstai 26. helmikuuta 2015

Tauon paikka!

Hiljaisuutta, hiljaisuutta. Niinpä, sitä on kyllä blogissa piisannut koko alkuvuoden ajan. Onhan se tosi ikävää varsinkin teidän lukijoiden kannalta, sillä eihän kukaan jaksa lukea sellaista blogia, jossa postauksia tulee kerran kuussa, jos sitäkään. Mutta eipä sitä kai kannata alkaa mitenkään erityisemmin selittelemään. Yleensä kun blogi hiljenee, niin syy on joko kirjoittajan muissa kiireissä tai laiskuudessa. Lukion toinen vuosi on ollut rankempi kuin olisin ikinä osannut arvata ja stressiä näin kirjoitusten alla on vaikka muille jakaa. Jos jotain asiaa blogin hiljaisuudesta voisi syyttää, niin todellakin koulua... Toisaalta ei postausintokaan ole ollut lähiaikoina mitenkään huipussa, vaikka välillä olisikin ollut hetkiä, jolloin blogia olisi ehkä ehtinyt päivittää. Lisäksi blogin ulkoasu kaipaisi taas uudistusta, samoin kuin oikeastaan koko blogi ja kaiken kukkuraksi vielä niitä kuviakin pitäisi ehtiä laittaa takaisin blogiin.

Selkeytettynä siis hetki bloggaamisen parissa, jolloin tekisi mieli vain poistaa koko blogi ja olla onnellisen tietämätön sen aiheuttamasta harmista. Jopa omaan korvaan tää alkaa pikku hiljaa kuulostaa blogin hyvästelypuheelta, mutta siitä ei kuitenkaan aivan vielä ole kyse. Nimitäin nyt ajattelin siis "virallisesti" laittaa blogin hetkeksi kevätteloille, (vaikka siellä se on kyllä tainnut olla jo koko alkuvuoden ajan...). En nyt oikein tiedä, miten virallinen tämä tauko tulee loppupeleissä olemaan, mutta onhan se kivempi, kun ei sitten turhaan odottele postauksia täältä päin. Tauko tulee jatkumaan luultavasti ainakin maaliskuun loppuun, jolloin kirjoitukset ovat (toivottavasti onnellisesti) siltä erää ohi ja on taas mahdollista hengähtää. Ja sen jälkeen viimeistään maaliskuun lopussa(/huhtikuun alussa) blogi palaa raikkaana ja täysin uudistettuna!
Vuosi 2014 kasassa ja viimein vuosi 2015 saa meidänkin blogissa alkaa. Vanhoja postauksia katsellessa tajusin, ettei viime vuoden tavoitteita ole vielä käyty läpi. En kuitenkaan ala ruotimaan niitä sen kummemmin, sillä viime vuoteen on palailtu jo ihan tarpeeksi. Viime vuosi oli tavoitteiden kannalta ihan ok, ottaen huomioon, että ne olivat meidän osalta ensimmäiset viralliset "vuositavoitteet". Paljon tuli tehtyä, mutta monenlaista jäi myös tekemättä. Ja siitä syystä tänä vuonna me tartutaan joka hetkeen!

Tänä vuonna ajattelin toteuttaa tavoitteet vähän erilailla kuin viimeksi. Tavoitteita oli viime vuodelle aika paljon ja suurin osa niistä oli asioita, joiden toteuttamiseksi olisi tarvittu vielä enemmän paneutumista. Kumminkin kaikki viime vuoden tavoitteet olivat oikeasti tärkeitä ja suuria asioita, kuten esimerkiksi remmirähjäys, jonka pois opettaminen ei voi tietenkään jäädä vain viime vuoden tavoitteeksi. Siispä tänä vuonna ajattelin jakaa tavoitteet kolmeen osaan niin, että ensimmäiset tavoiteet tulevat tälle talvelle/keväälle, seuraavat kesälle ja viimeiset syksylle. Näin saan mukaan kaikki tärkeät asiat, jotka viime vuonna eivät täysin toteutuneet sekä pienempiä, mutta myös ihan yhtä tärkeitä tavoitteita saavutettavaksi. Lisäksi tavoitteiden toteuttamista voisi nyt helpottaa se, että tavoitteille on tavallaan tietty ajankohta, eikä vaan epämääräisesti "sitten joskus tänä vuonna". Meidän yhteisten tavoitteiden lisäksi joka kohtaan tulee myös kaksi tavoitetta blogille, jotka yritän toteuttaa siinä missä muutkin! Noh ei kai tässä muuta. Nauttikaahan ihanista kevätpäivistä ja palaillaan blogin pariin sitten kevään edetessä! :)
Vuoden ensimmäinen mätsäri ja sijoituksena upeasti pienten SIN2. On se vaan niin taitava!
 8+2 tavoitetta talvi-kevät 2015:
- Käydä yhteistreeneissä harjoittelemassa koirakohtaamista
- Korkata keväällä rally-toko möllit
- Totuttaa Kerttua hiihtoon ja kasvattaa kuntoa
- Päästä ainakin kaksi kertaa koirauimalaan
- Varata myös kaikkein kiireisimpinä päivinä edes pieni tuokio yhteiselle hauskanpidolle ja aktivoinnille
- Käydä hierojalla tarkastamassa lihaksiston kunto
- Panostaa remmirähjäyksen pois kitkemiseen
- Harjoituksia valjaskammon nujertamiseksi

+ Herättää blogi uuteen eloon kevään koulukiireiden jälkeen
+ Palauttaa kuvia takaisin kerkeämisen mukaan
Pitkästä aikaa retkellä! Ja vieläpä oikein kunnon talvisella.

4 kommenttia:

 1. No höh :( mutta toisaalta ymmärrän mainiosti ettei bloggailuun välttämättä aikaa ole.. Paljon tsemppiä kirjoituksiin! (Y) ite alotan vasta syksyllä, mutta panikoin nyt jo vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... :/ Välillä kyllä tuntuu, ettei ole muuta elämää kuin koulu ja opiskelut... Mutta joo ehkä pieni tauko bloggaamisessa piristää muutenkin. Ja toisaalta kun miettii, niin nythän on jo maaliskuu, eikä huhtikuuhun ole oikeastaan kuin muutama hassu viikko ;) Ja kiitos tsempistä, sitä tosiaan tarvitaan! :D

   Poista
 2. Hei meillä olis teille haaste, jos kiinnostaa :)

  http://nimenionluna.blogspot.fi/2015/04/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Meitä ei ookaan pitkään aikaan haastettu :) Täytyy käydä tsekkaamassa!

   Poista

Kiitämme kommentistasi!