keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku 24: Joulu tullut on

Lumikiteet kimmeltäin
leijuu hiljaa alaspäin,
öinen taivas, eilen musta
tänään täynnä tähtein tuikutusta

Tänään ei ole kiire minnekään. Tänään ei murehdita turhia, eikä kuljeta suu mutrussa. Nyt on joulu! Hyvänmielen ja yhdessäolon aikaa. Varaa hetki tai edes pieni yhteinen tuokio joulutohinan keskellä sille ystävälle, joka sen oikeasti ansaitsee. Hetki, jolloin teette sitä, mitä te molemmat oikeasti rakastatte. Pitkä metsälenkki hiljaisen luonnon keskellä, riehakas leikkihetki pihamaalla tai rauhaisa hellittelyhetki takkatulen lämmössä. Jokainen tavallaan. Oli yhteinen hetki mikä hyvänsä, on se ehdottomasti yksi upeimmista lahjoista, mitä voi parhaalle ystävälleen antaa. Joululahja, jota jokainen karvakuono osaa varmasti arvostaa!
Joulukalenterin viimeisen luukun kunniaksi me haluamme molemmat toivottaa kaikille blogin lukijoille ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa! Muistakaa olla iloisella mielellä ja nauttia joulun ihanuuksista, nyt kun siihen on taas mahdollisuus. Blogin joulukalenteri on nyt tältä erää saatu päätökseensä. Jos jotain palautetta tai muuta kommettia haluaa joulukalenterista antaa, niin mielihyvin saa tuonne kommenttiboxiin kirjoitella :)

Näin joulukalenterin loppuun on vielä aivan pakko iloita yhdestä asiasta. Nimittäin siitä, että nyt olisi blogilla jo 41 lukijaa täynnä. Aivan huippu juttu ja on vaan niin uskomattoman ihana huomata, miten näin moni on kiinnostunut meidän touhuiluista. Varsinkin nyt joulun aikaan teitä lukijoita on tullut tosi paljon lisää, mikä on ollut todella mahtavaa! Tässä vaiheessa ei voi muuta kuin kiittää suuresti teitä kaikkia lukijoita ja blogissa kommentoineita ♥ Tästä on hyvä jatkaa uudella puhdilla eteenpäin. Ja vielä kerta kiellon päälle: Aivan ihanaa Joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tiedotetta blogini lukijoille.. :)
    http://karvapuusti.blogspot.fi/2014/12/blogin-nimimuutos_12.html

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi!