tiistai 7. tammikuuta 2014

Valmiina ollaan vuosi 2014!

Aivan parasta vuotta 2014 kaikille! Uuden vuoden aatto sujui täällä rauhallisissa merkeissä. Ennen kuutta käytiin Kertun kanssa oikein pitkällä lenkillä, eikä Kerttu välittänyt kaukaa kuuluvista rakettien pamauksista, joita kuului vähän väliä. Toisinaan se katsahti silmiin hieman kysyvästi, että "Onko tarvetta huolestua?" mutta kun vakuuttelin, että ihan normaalia on, se jatkoi matkaa tyynenä.

Kotona Kerttu ei välittänyt oikeastaan yhtään ulkoa kuuluvasta paukkeesta. Viime vuonna se vähän stressasi ja oli tosi rauhaton. Mutta nyt Kerttu käyttäytyi huomattavasti rauhallisemmin, mikä oli kyllä huippu juttu!

Nyt kun vuosi 2014 on saatu oikein kunnolla käyntiin, on hyvä aika asettaa tavoitteita tulevalle vuodelle. Tässä olisi siis vähän listan tapaista meidän tämän vuoden tavoitteista.

1. Paljon koiratapaamisia
Kertulla on harmillisen vähän koirakavereita, joiden kanssa kanssa se pääsisi oikein kunnolla leikimään, juoksentelemaan ja käyttämään omaa kieltään. Siis uusia kaveita etsimään tänä vuonna. 

2. Tehdä paljon työtä Kertun remmiräyhäyksen eteen
Kerttu on nyt jokin aika sitten alkanut rähisemään vastaantuleville koirille hihnassa ollessaan. Tälle tulee loppu ja me opitaan ohittamaan kauniisti toiset koirat!

3. Vahvistaa yhteispeliä
Hyvä, toimiva yhteistyö on kaiken perusta ja siihen panostamme kovasti tänä vuonna. 

4. Käydä ahkerasti mätsäreissä ja harjoitella näyttelyjuttuja
Viime vuonna käytiin vain kolmessa mätsärissä... Tänä vuonna yritetään käydä mahdollisimman monissa mätsäreissä. Eikä enää kuljeta nenä maassa ja pöydällä opetellaan olemaan rohkein mielin!

5. Opetella ja treenata perusasentoa ja seuraamista
Perusasentoa alettiin treenaamaan ennen joulua, mutta siihen se sitten jäikin. Nyt treenataan perusasento ja seuraaminen kuntoon.


6. Kokeilla uusia harrastuksia
Kyllä meitäkin varten on jokin mukava harrastus, mutta sitä ei vain ole vielä löytynyt. Tänä vuonna kokeillaan paljon uusia harrastuksia! Olisiko Kertusta seuraa hiihtolenkeille vai miten olisi jäljestys?

 
7. Harjoitella paljon vapaanaoloa ja luoksetuloa
Kerttu meinaa toisinaan metsälenkeillä kadottaa korvansa ihan täysin ja vapaanaoloa onkin sen takia rajoitettu... Paljon luoksetulotreeniä ja eikun metsään harjoittelemaan vapaanaoloa!

 
8. Opetella uusia temppuja
Uusien temppujen opetteleminen on Kertun mielestä ihan parasta! Mielikuvitus käyttöön ja paljon uusia temppuja :)

9. Antaa Kertulle monipuolinen arki
Vaihtelevia lenkkipolkuja, arjen aktivointia ja uusia ja yllättäviä juttuja piristämään tavallista päivää.

10. Tarttua tilaisuuksiin
Ei enää sitä asennetta, että "Ei me nyt viititä tulla kun..." Kohti uusia haasteita avoimin ja iloisin mielin

Lunta tänne ja äkkiä!

4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi ! :) Mitäs temppuja tämä neiti osaa ? :) Meillä myös samoja tavoitteita tälle vuodelle, saas nähdä miten meillä onnistuu, toivottavasti te saatte tavoitteet suoritettua :) ! Tuossa meidän blogi, jos haluut käydä kurkkaan.

  http://suklaasimmut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Teillä on kans kiva blogi! Me taidetaankin olla jo sen lukijoina ;D Joo, tavoitteet tälle vuodelle on asetettu ja vielä viimeiseks tavoitteeksi pitäis varmaan laittaa näiden tavoitteiden toteuttaminen! Yritetään tehdä parhaan mukaan töitä näiden eteen ja saa sitten nähdä mihin se riittää. Tsemppiä teillekin tavoitteiden toteuttamiseen :)

   Mulla oli itseasiassa suunnitelmissa toteutella tänne blogiin sellanen Kertun temput -postaus ja voisin yrittää tehdä sen joskus tässä lähiaikoina! :D

   Poista
 2. Hienoja tavoitteita, varsinkin kaksi viimeistä ovat ihan mahtavia :) Toivottavasti saatte tavoitteet suoritettua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Meillä ei ollut viime vuodelle oikeastaan mitään kunnollisia tavoitteita ja sen takia tämän vuoden tavoitteet aion todellakin toteuttaa ja suorittaa parhaani mukaan!

   Poista

Kiitämme kommentistasi!