lauantai 18. tammikuuta 2014

Uudistettu ulkoasu

Nyt on blogin ulkoasu päivitetty vuoteen 2014! Kieltämättä oon lopputulokseen aika tyytyväinen ja tällä pärjää taas vähän aikaa. Niin ja mielipiteitä ja kommenttia ulkoasusta saa taas laittaa ihan vapaasti!

Mitään ihmeempiä ei ole liioin ehtinyt Kertun kanssa tapahtua.Tänään käytiin pitkällä metsälenkillä viikonlopun kunniaksi, rämmittiin ja hypittiin varvikossa niin, ettei ehtinyt tulla edes yhtään kylmä. Mutta heti, kun tultiin metsästä takaisin sivilisaation pariin, Kerttu alkoi heti hidastella ja nostella tassujaan: paleltaa, ota syliin. Ilmottautumiset lähtivät Helmikuun Jyväskylän KV:seen ja nyt pitäisi harjoitella näyttelyjuttuja ahkerasti. Taidetaan ainakin lähiaikoina tyytyä ihan vain sisällä treenaamiseen ja siirrytään ulos harjoittelemaan kunhan kelit sallivat!

Alkuvuoden kuvasaldo on tällä hetkellä säälittävän vähäinen, niinpä etsiskelin tähän postaukseen joitain vanhoja talvikuvia piristämään erittäin lyhyttä postausta. Huvittaa vaan, miten tuo Kertun parta kerää tuota lunta, kun jokaisessa talvikuvassa sillä on pikku-naamuli ihan luminen :D


6 kommenttia:

 1. Mekin ollaan Napon kans tulossa helmikuussa jyväskylään!! Siellä nähdään! :)

  VastaaPoista
 2. Ai ootte, kiva juttu! :D Täytyy sitten tosiaan tulla käymään siellä teijän kehällä!

  VastaaPoista
 3. Kivan "harmoninen" ulkoasu, sopii banneri hyvin taustaan ☺

  VastaaPoista
 4. Jospa tota itekki jotenki sais kyydi jyväskylää! :)Tiiä vaikka sais Hemun kehää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä Hemun kans Jyväskylään! :D Ois tosi kiva nähä teidät kehässä! ;)

   Poista

Kiitämme kommentistasi!