perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun kuulumisia

Joulupyhät alkavat olla takanapäin, mutta meillä joulu jatkuu vielä pitkälle eteenpäin!

Jouluaattona Kerttu sai myös oman pakettinsa, jonka se sai repiä auki. Papereiden sisältä paljastui herkullinen luu, jonka Kerttu pisteli poskeensa onnellisena omassa laatikossaan. Luun lisäksi Kerttu sai joululahjaksi uuden aktivointipelin, joka on Kertusta hirmuisen kiva. Tässä aktivointipelissä on myös sellaisia osia, jotka pitää nostaa, että herkun saa niiden alta. Aluksi Kerttu vain rappasi nostettavia palikoita käpälillään ja ajattelin, että tulee olemaan vaikeaa opettaa Kertulle, että palikoita kuuluisi nostaa, eikä raapia tassuilla. Mutta eipä mennyt kauaakaan, kun pieni oppi nostamaan palikat ja sai kaipaamansa herkut niiden alta! Kyllä ne koirat on vaan niin fiksuja.
UntitledUntitled
Kerttu sai myös uuden Hurtta-pannan joululahjaksi. Se on muuten samanlainen kuin Kerppusen vanha panta, mutta vain oranssin värisenä. Herkkujakin paketista löytyi, mutta niitä on kuitenkin syöty kohtuudella. Paino onkin Kertulla pysynyt nyt pitkään ihannelukemissa, eikä näin joulunakaan kaivata retkahdusta huonompaan suuntaan!
UntitledUntitled
Monissa lukemissani blogeissa oli näin joulukuussa todella kivoja joulukalentereja, joita oli kyllä hauska seurata. Tänä vuonna en sellaista ehtinyt/tajunnut tehdä, mutta voi olla että ensi jouluna pääsette sellaista tässä blogissa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!