lauantai 16. marraskuuta 2013

Uudistunut blogi

Nyt on vihdoin ulkoasu uudistunut! Ehkä turhan syksyinen vuodenaikaan ja marraskuun harmauteen nähden, mutta toisaalta iloiset värit piristävät kivasti ainakin minusta :)  Mitä mieltä lukijat ulkoasusta ja bannerista? Kommentteja ja mielipiteitä kaivataan!

Huomisen näyttelyä odotetaan jo jännityksellä. Cairnit alkavat kymmeneltä, mutta ennen narttuja ovat vielä ensin pennut ja urokset. Kerttu on ilmoitettu tällä kertaa nuortenluokkaan. Toivottavasti pieni ei nyt ihan hirveästi jännittäisi kehässä ja kaikki menisi hyvin. Noh huomennahan se nähdään! Tämän viikon Kerttu on ollut pienimuotoisella laihdutuskuurilla, sillä Kerttu oli hieman pyöristynyt mahan kohdalta... Se on ihan reppana, kun ruoka-annos on pienentynyt ja välipalojakaan ei saa päivän mittaan melkein yhtään. Muutosta on kuitenkin tapahtunut jonkin verran ja toivon mukaan Kertun arvostelusta ei kehän jälkeen löydy mainintaa pikku pyöreydestä!
Untitled

6 kommenttia:

 1. Älyttömän hieno uusi ulkoasu!! (:

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään myös tästä ulkoasusta! Tosiaan piristää mukavasti harmaata marraskuuta. :)

  Millä kameralla (ja objektiivilla/objektiiveilla) sä muuten kuvaat?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :D Joo, mulla on käytössä tällä hetkellä ihan peruskamera, Olympus SP-810UZ, jonka sain viime vuonna :) Tietty sitä aina haaveilee kunnon järkkäristä, mutta tällä hetkellä ei ole mitään mahdollisuuksia sellaista saada... Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten ;)

  VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi!