perjantai 1. marraskuuta 2013

Terveitä koiria ja lehtikasoja

Pari viikkoa sitten Kerttu pääsi käymään ensimmäisissä silmä- ja polvitarkastuksissa. Kerttua jännitti siellä hirveän paljon, pieni ihan tärisi kauttaaltaan. Voi parkaa! Olihan se tietysti pelottava tilanne, kun oli paljon vieraita koiria ympärillä ja eläinlääkäri, joka tutki ja teki kaikkea outoa, mitä ei ole ennen ikinä tehty... Itselläkin oli pientä jännitystä ja mielessä kävi koko ajan, että "Apua jos sieltä löytyykin jotain vakavaa, toivottavasti kaikki on kunnossa..." Pelko oli onneksi tällä kertaa turhaa, sillä Kertun polvet olivat 0/0 ja silmät olivat myös ihan puhtaat. Ihana juttu ja oon kyllä niin onnellinen, että kaikki oli kunnossa!

Tässä vähän aikaa sitten kasvattaja ilmoitti Kertun marraskuussa järjestettävään Jyväskylän kansainväliseen koiranäyttelyyn. Cairnterriereillä on siellä Iso-Britanniasta saapunut tuomari niin saapa nähdä, mitä mieltä Kertusta kehässä ollaan! Kehäkäyttäytymistä lähdetään muistuttelemaan mieleen huomenna mätsäröinnin merkeissä.

Ensilumikin ehti tulla ja mennä, mutta niin vähän, ettei Kerttu siitä kovin paljoa innostunut. Toivottavasti ennen joulua tulee kunnolla lunta, että Kerttu pääsee kasvattamaan kuntoaan lumihangessa hyppien! Tähän loppuun vielä syksyisiä kuvia karvakoirasta.
Lokakuussa 001
Lokakuussa 015
Lokakuussa 026 – Kopio Lokakuussa 025
Lokakuussa 029
Lokakuussa 044
Lokakuussa 030

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!