torstai 3. lokakuuta 2013

Syksyn ihanuus

Varmaan moni on huomannut, että blogissa on ollut melko kuollutta jonkin aikaa. Kiirettä on ollut, mutta tässäpä olisi pikku ärrierin kuulumisia! Kerttu on jälleen oma itsepäinen itsensä, eikä valetiineydestä ole enää jälkeäkään. Ruokahalu on palannut (ihanaa!) ja nyt koulutustakin lenkeillä ja muuallakin on päästy jälleen jatkamaan. Toinen on ahne porsas: vie namit kädestä niin, että meinaa sormet mennä siinä samalla. 

Vaihteeksi myös energiaa tuntuu Kerttusella olevan loputtomasti ja pitkän, raskaan metsälenkin jälkeen se tapittaa silmiin, että "Mitäs sitten tehtäisiin, leikittäiskö vaikka pallolla?" Noh parempi näin! On kiva, kun Kerttu edes välillä ehtiin olemaan pirteä itsensä. Kohta on taas vuorossa juoksut, jolloin pää on pienelllä taas ihan sekaisin. Sitten jälleen valetiineys, juoksut, valetiineys... Huh huh.
Viime viikolla oli viimeinen arki-tokoilu kerta. Käytiin läpi kaikkia opeteltuja juttuja eli katsekontaktia, hihnassa vetämättä kulkemista, paikalla oloa, luoksetuloa sekä pysähtymistä liikkeestä. Toiseksi viimeisellä kerralla vähän epäilin, miten käy, kun valetiineyden takia ei oltu saatu  harjoiteltua kunnolla meidän kotiläksyjä. Kerttu yllätti ihan täysin ja toimi aivan uskomattoman hienosti! Herkut kelpasi ja yhteistyö pelasi. Ne oli ehdottomasti meidän parhaat treenit siellä! 

Myös vikalla kerralla Kerttu oli tosi reipas. Lopussa meinasi lähteä ajatus harhailemaan ja kaikki muut jutut kiinnostamaan, mutta se eipä haitannut. Kaiken kaikkiaan meillä oli oikein hauskaa arki-toko kurssilla. Tästä eteenpäin me voidaan sitten jatkaa uusien oppien kanssa, eikä taatusti lopeteta opittujen asioiden treenaamista, vaikka kurssi päättyikin!

Syksyn viileistä keleistä ja ruskan väreistä on nautittu metsissä lenkkeillen ja pihassa leikkien. Tänäänkin käytiin Kertun kanssa pienellä metsälenkillä. Kerttu oli aivan intona haistelemassa metsän tuoksuja ja viipotti etunenässä menemään. Löytipä se siellä ihanan, epämääräisen kakkakasankin, jonka päätti sitten pistellä poskeensa. Jep. Ei siis läheisyyttä tänä iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!