lauantai 19. lokakuuta 2013

Metsässä retkeillen

Keskiviikkona käytiin Kertun kanssa retkeilemässä Multamäen luontopoluilla. Ilma oli virkistävän raikas ja sää oli hieman pakkasen puolella. Harmi vain allekirjoittanut ei jälleen kerran tajunnut varustautua viileään keliin parhaalla mahdollisella tavalla... Mutta onneksi aurinko paistoi jonkin verran ja tulihan siinä reippaillessa vähän lämpimämpi! Kerttu oli tosi taitavasti koko reissun ajan, vaikka taas oli aivan uusi paikka uusine hajuineen. Neiti kuunteli kivasti, eikä höseltänyt koko matkaa miten sattuu (niin kuin toisinaan meinaa käydä...)
Valmiina matkaan!
Lenkin keskivaiheilla pidettiin vähän pidempi ruokatauko ja Kertulle oli tietty taas omat eväät mukana. Se tosin hotkaisi ne hetkessä ja tuli sitten mukamas huomaamatta viereen tuijottelemaan. Tiedä vaikka sattuisi saamaan hieman jälkiruokaa. Ja arvata saattaa, onnistuiko se saamaan muutaman maistiaisen... Levähdyspaikalla oli lisäksi kivat päälle 300 askelmaiset portaat tosi jyrkän rinteen alas ja Kertun kanssa kavuttiin ne pariinkin otteeseen ylös. Kertun vauhdissa meinasi kylläkin kunto loppua!

Kokonaisuudessaan retki oli oikein onnistunut, sopivan pitkä reitti ja oli kiva päästä uusiin maisemiin lenkkeilemään. Kertullekin mukavaa vaihtelua arjen tuttuihin lenkkipolkuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!