keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Rokotukset kuntoon

Viime keskiviikkona käytiin eläinlääkärillä vahvistamassa Kertun rokotukset. Jonoa ei onneksi ollut paljoa, eikä tarvinnut kauaa odotella sisälle pääsyä. Kerttu oli nätisti pöydällä ja antoi eläinlääkärin pistää rokotukset sekä leikata pitkäksi kasvaneet kannuskynnet. Tilanne oli tosin Kertun mielestä niin jännittävä, että jalat oikein tutisivat. Rassukka! Myös Kertun hampaat tarkistettiin ja yllätys yllätys sieltähän löytyi hammaskiveä, jota oli lisäksi niin paljon, että se pitäisi poistaa nukutuksessa. Eipä olisi arvannut, että sitä nyt noin nopsaan ehtisi kertyä! On Kertulla kyllä kauan ollut hammasharja ja -tahna kaapissa, mutta ei niitä ole paria kertaa enempää tullut käytettyä... Varattiin koiruudelle jo heinäkuun alkuun hammaskivenpoistoon aika, ettei ehdi enempiä kertymiä tulla hampaisiin.

Ostettiin Kertulle samalla reissulla merilevästä valmistettua Plaque Off -jauhetta, jonka pitäisi vaikuttaa syljen koostumukseen siten, ettei uusia plakkikerrostumia pääse muodostumaan. En tiiä toimiiko tuote lupaamallaan tavalla, mutta kokeillaanpa ainakin!
Eilen oli jälleen agilitytreenit kentällä. Mentiin aikalailla samoja juttuja kuin viimekerralla eli rengasta, aitoja, keppejä ja pientä rataakin päästiin eilen kokeilemaan. Myös valssia treenattiin ja se sujui ihan kivasti. Alussa kyllä piti hieman hahmotella mielessä, miten päin tässä nyt oikein käännytään ja missä vaiheessa. Kerttu ei ollut kovin hyvässä vedossa ja sitä joutui kauheasti innostamaan, että sen huomion sai edes kohdistumaan ohjaajaan. Hiekkakenttä ja sen ihanat hajut olivat niin hirveän kiinnostavia... Varmaan vetämättömyys johtui myös osittain paahteisesta ja kuumasta säästä. Illalla pihassa kertailtiin vielä vähäsen putkea ja takaakiertoja esteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi!